MBS is an international School for Business and Management Studies

Copyright © 2013-2017 All rights reserved. Studievoorwaarden

Correspondentieadres

Bijlmerdreef 1092

1103 JT Amsterdam Zuidoost

E-mail: mail@sobm.nl

Volg ons op social media

Print
Home Over ons Student Opleidingen Research Training Gallery Events

Bezoekkantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Telefoon 084 0036293


MBO

MBS

Basiskennis SecretariaatspraktijkMet het Associatiediploma Basiskennis Secretariaatspraktijk kent u de eerste kneepjes van het secretariële vak. U beheert efficiënt een of meerdere agenda’s, maakt afspraken en handelt post op een correcte wijze af. Ook bent u goed inzetbaar als gastheer of gastvrouw: u kent de etiquetteregels voor aanspreekvormen en formele diners. U ontvangt zelfstandig gasten en representeert uw organisatie klantvriendelijk en efficiënt. Kortom: met dit diploma kunt u direct aan de slag als medewerker secretariaat of als telefoniste/receptioniste op ondersteunend niveau.


Doelgroepen

Ambieert u een functie als medewerker secretariaat of telefoniste/receptioniste? Haal dan het Associatiediploma Basiskennis Secretariaatspraktijk. U hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Het is wel belangrijk dat u de Nederlandse taal goed begrijpt en redelijk spreekt en schrijft.


Leerprogramma


Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De lessen zijn als e-Learning vorm beschikbaar. De lessen worden met Powerpoint en video ondersteund. Bij de keuze voor e-Learning maakt de deelnemer uitwerkingen van de opgegeven praktijkcasussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. In de lesplanner staan meer details. Deze onderwijsvormen maken het mogelijk om te leren wanneer het u uitkomt.

Wij kunnen deze cursus ook incompany klassikaal organiseren. Neem daarvoor contact op met de administratie.

Studieduur, studielast en start

Toelatingseis: er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niveau diploma: Het niveau van het Associatiediploma Basiskennis Secretariaatspraktijk is vergelijkbaar met Mbo-2 niveau.

Examen: het examen wordt afgelegd bij de Associatie voor Examinering. Meer informatie staat op de website van de Associatie.

Vervolgstudie(s) aan de MBS Business School zijn onder andere:Kennis, inzicht, vaardigheden en attitude vergroot de kwaliteit van het leven in vele opzichten.

E-learning digitale klas start dagelijks

Incompany opleiden is ook mogelijk


E-learning: € 175,-

Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboeken: € 50,-

Examen: raadpleeg de Associatie.


Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kosten