Copyright © 2018 all rights reserved and powered by MBS. Studievoorwaarden | Privacyverklaring

Mediena Business School Business management opleidingen Volg ons:

Zoek een opleiding, cursus of dienst.

Home

Telefoon 084 0036293

Home Over MBS Opleidingen

Doelgroepen

Information Security Officer, beveiligingsfunctionaris waardedocumenten (reisdocumenten en rijbewijzen), beveiligingsbeheerder, controller, adviseur I&A, informatiemanager, beleidsadviseur en privacy officer.

Leerprogramma


Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De opleiding is als distance learning beschikbaar. De lessen worden begeleid door ICT docenten. In deze studievorm maakt de deelnemer uitwerkingen van de opgegeven praktijkcasussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. In de lesplanner staat meer details. Deze onderwijsvorm maakt het mogelijk om te leren waar en wanneer het u uitkomt.

Wij kunnen deze cursus ook incompany organiseren. Neem daarvoor contact op met de administratie.


Studieduur, studielast en start


Toelatingseis: Hbo diploma of gelijkwaardig zoals ISO en Nemas Advanced Management.


Niveau diploma: post-HBO


Examen: het examen voor het California University fec equivalentie diploma wordt afgelegd aan de MBS en bestaat uit het zelfstandig schrijven van een praktisch management paper over een onderwerp naar eigen keuze dat rechtstreeks verband houdt met deze opleiding. U toont door middel van het gekozen onderwerp aan, de (theoretische) vaardigheden te kunnen vertalen in een zelfstandig opgezet en uitgevoerd rapport dat voldoet aan de eindtermen zoals beschreven in het MBS examenprogramma. Als u geslaagd bent wordt u door California University fce een gelijkwaardig diploma Associate of Science Chief Information Security Officer uitgereikt.


Vervolgstudie(s) aan de MBS Business School is onder voorwaarde:

Chief Information Security Officer (CISO)

Informatiebeveiligers zijn professionals die zich bezighouden met de beveiliging van informatie en de informatievoorziening. Dit kan zowel voor de eigen organisatie zijn als voor een derde. De informatiebeveiliger kan in drie sub-specialismes werken, te weten: technische informatiebeveiliger, proces en business informatiebeveiliger en de combinatie van beide. De CISO is adviseur van bestuur, directie en management op strategisch niveau bij het besturen en beheersen van de (non-)profit en overheidsorganisatie.

Direct inschrijven

E-learning: € 775,-

Klassikaal in Amsterdam: € 1.475,-

Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboeken: € 100,-

Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

 

Kosten