Copyright © 2018 all rights reserved and powered by MBS. Studievoorwaarden | Privacyverklaring

Mediena Business School Business management opleidingen Volg ons:

Zoek een opleiding, cursus of dienst.

Home

Telefoon 084 0036293

Home Over MBS Opleidingen

Doelgroep: een iedereen die in de organisatie met informatie omgaat en informatiebeveiliging implementeert in overeenstemming met de informatiebeveiligingsstrategie van de organisatie.


Leerprogramma


Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De opleiding is als distance learning beschikbaar. De lessen worden begeleid door ICT docenten. In deze studievorm maakt de deelnemer uitwerkingen van de opgegeven praktijkcasussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. In de lesplanner staat meer details. Deze onderwijsvorm maakt het mogelijk om te leren waar en wanneer het u uitkomt.

Wij kunnen deze cursus ook incompany organiseren. Neem daarvoor contact op met de administratie.


Studieduur, studielast en start


Toelatingseis: geen, advies Mbo diploma of gelijkwaardig zoals Nemas Basiskennis Management.


Niveau MBS diploma: het niveau is post-HBO.


Examen: het examen bestaat uit het zelfstandig schrijven van een praktisch management paper over een onderwerp naar eigen keuze dat rechtstreeks verband houdt met deze opleiding. U toont door middel van het gekozen onderwerp aan, de (theoretische) vaardigheden te kunnen vertalen in een zelfstandig opgezet en uitgevoerd rapport dat voldoet aan de eindtermen zoals beschreven in het MBS examenprogramma.


Vervolgstudie(s) aan de MBS Business School is onder voorwaarde:

Information Security Officer (ISO)

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker. De globalisering van de economie leidt tot een toenemende uitwisseling van informatie tussen organisaties (medewerkers, klanten en leveranciers), een toenemend gebruik van netwerken, zoals het interne bedrijfsnetwerk, de koppeling met netwerken van andere bedrijven en Internet. Bovendien zijn de activiteiten van veel bedrijven nu afhankelijk van ICT, waarbij informatie een kostbaar bedrijfsmiddel is geworden.

E-learning: € 775,-

Klassikaal in Amsterdam: € 1.175,-

Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboeken: € 100,-

Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kosten

Schriftelijk aanmelden voor een opleiding? Download hier het formulier.

Online inschrijven