Copyright © 2018 all rights reserved and powered by MBS. Studievoorwaarden | Privacyverklaring

Mediena Business School Business management opleidingen Volg ons:

Zoek een opleiding, cursus of dienst.

Home

Telefoon 084 0036293

Home Over MBS Opleidingen

Doelgroep

Het Associatiediploma Juridisch Adviseur is een functiegericht diploma. Met dit diploma toont u een verdieping en verbreding van uw kennis aan: een uitstekende investering in uw carrière.

Een ieder die een juridisch adviseur wil worden.


Leerprogramma
Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De lessen zijn distance earning en klassikaal vorm beschikbaar. De lessen worden met Powerpoint en video ondersteund. Bij de keuze voor distance earning maakt de deelnemer uitwerkingen van de opgegeven praktijkcasussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. In de lesplanner staan meer details. Distance learning maakt het mogelijk om te leren waar en wanneer het u uitkomt. Wij kunnen deze cursus ook incompany klassikaal organiseren. Neem daarvoor contact op met de administratie.


Studieduur, studielast en start


Toelatingseis: Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Het is wel belangrijk dat u de Nederlandse taal goed begrijpt, spreekt en schrijft. Geadviseerd is Nemas Basiskennis Management diploma.


Niveau diploma: vergelijkbaar met Hbo-Ad niveau.


Examen: het examen wordt afgelegd bij de Associatie voor Examinering. Meer informatie staat op de website van de Associatie.


Vervolgstudie(s) aan de MBS Business School zijn onder andere:

Juridisch Adviseur

Onze samenleving juridiseert in hoog tempo. Als juridisch adviseur bent u op de hoogte van de belangrijkste aspecten van het Nederlands recht en kunt u deze toepassen. In een adviestraject met een klant weet u waar u terecht kunt voor het uitzoeken van vragen en kunt u wetboeken hanteren en lezen. Op het gebied van goederenrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht kent u het Nederlands recht of weet u waar u de juiste informatie kunt vinden.

Distance-learning: € 925,-

Klassikaal in Amsterdam: € 1.675,-

Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboeken: ca. € 200,-

Examen: raadpleeg de Associatie.

Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kosten

Schriftelijk aanmelden voor een opleiding? Download hier het formulier.

Online inschrijven