MBS is an international School for Islamic, Business and Management Studies

Copyright © 2013-2017 All rights reserved. Studievoorwaarden

Correspondentieadres

Bijlmerdreef 1092

1103 JT Amsterdam Zuidoost

E-mail: info@sobm.nl

Volg ons op social media

Print
Home Over ons Student Opleidingen USA Programs Training Gallery Events

Bezoekkantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Telefoon 084 0036293


MBO

MBS

Master of Professional Studies Certified Internal Auditor(Inter)nationaal is de belangstelling voor de corporate governance van ondernemingen, vooral door een aantal schandalen, enorm toegenomen. Belangrijke elementen voor een goede corporate governance zijn de checks and balances maatregelen die vereist zijn voor een adequate en effectieve beheersing van de risico’s en processen van de organisatie, waaronder de rol van de externe certificerend accountant.


De USA Master of Professional Studies (MPS) in Internal Auditing is een interdisciplinair, eenjarig programma dat studenten voorbereidt op een succesvolle carrière in de internal audit. Studenten hebben de mogelijkheid om te studeren met docenten die professional zijn in hun vakgebied. De examenpapers die de student maakt zijn praktijkgerichte projecten waarbij de docenten de studenten helpen in het vinden van oplossingen voor problemen in de bedrijfsvoering, het versterken van kennis, inzicht, vaardigheden en attitude die direct toegepast kunnen worden in de dagelijkse praktijk van de business.

 


Doelgroep: een ieder die onderzoek van de integrale bedrijfsvoering wil doen.


Conform de position paper IIA, de internal auditor:


Deze opleiding is de examens van de Institute of Internal Auditors, voor de Amerikaanse internationaal erkende beroepsopleiding Certified Internal Auditor.
Opleidingsprogramma


Onderwijsvorm

De lessen zijn e-Learning en in het Nederlands gegeven. De student heeft toegang tot de MBS digitale studie omgeving en krijgt voor iedere CIA part en masterclass een face-to–face bespreking met de docent om de voortgang van de studie en het onderzoek voor de paper te bespreken. Voor de masterclass wordt een mix van studieboeken in het Engels en/of Nederlands gebruikt.

Studieduur, studielast en start

Toelatingseis voor CIA examens:

Niveau diploma: master niveau.

CIA examens: voor het aanmelden en voldoen aan de voorwaarden voor de CIA examens is de student zelf verantwoordelijk. Meer informatie staat op de IIA website.


MPS vakdiploma: het vakdiploma USA Master of Professional Studies (MPS in Internal Auditing) wordt door MBS uitgereikt nadat de student voor de integraal paper CIA en voor de paper masterclass OB is geslaagd.

Studie start op

1-4-2017

Prof. Dr. M.J. Tangali

Dr. I. Acheampong, MBA
Faculty

E-learning:€ 1.800,- (of 12 x € 165)

Inschrijfgeld: € 100,-

Studieboeken: € 700,-

MPS diploma examen: € 500,-

CIA examen: raadpleeg de IIA website. De kandidaat betaald deze kosten zelf.


Optioneel:

De kandidaat kan ook een internationale diplomawaardering aanvragen bij Stg NIRI. Deze waardering wordt gemaakt op basis van de Nuffic richtlijnen. Kosten € 300,-
Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Fees

Kennis, inzicht, vaardigheden en attitude vergroot de kwaliteit van het leven in vele opzichten.

Downloads