MBS is an international School for Islamic, Business and Management Studies

Copyright © 2013-2017 All rights reserved. Studievoorwaarden

Correspondentieadres

Bijlmerdreef 1092

1103 JT Amsterdam Zuidoost

E-mail: info@sobm.nl

Volg ons op social media

Print
Home Over ons Student Opleidingen USA Programs Training Gallery Events

Bezoekkantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Telefoon 084 0036293


MBO

MBS

Master of Professional Studies Chief Information Security OfficerDe USA Master of Professional Studies (MPS) in Information Security  is een interdisciplinair, eenjarig programma dat studenten voorbereidt op een succesvolle carrière in de informatie- en fysieke beveiliging. Studenten hebben de mogelijkheid om te studeren met docenten die professional zijn in hun vakgebied. De examenpapers die de student maakt zijn praktijkgerichte projecten waarbij de docenten de studenten helpen in het vinden van oplossingen voor problemen in de bedrijfsvoering, het versterken van kennis, inzicht, vaardigheden en attitude die direct toegepast kunnen worden in de dagelijkse praktijk van de business.

 


Doelgroep:
Opleidingsprogramma


Onderwijsvorm

De lessen zijn e-Learning en in het Nederlands gegeven. De student heeft toegang tot de MBS digitale studie omgeving waarin powerpoints, video’s en overige aanvullende studiemateriaal voor download staan. Verder krijgt de student voor iedere masterclass een face-to–face bespreking met de docent om de voortgang van de studie en het onderzoek voor de paper te bespreken. Voor de masterclass wordt een mix van studieboeken in het Engels en/of Nederlands gebruikt.

Studieduur, studielast en start

Toelatingseis:


Niveau diploma: master niveau.

MPS vakdiploma: het vakdiploma USA Master of Professional Studies (MPS Information Security Management) wordt door MBS uitgereikt nadat de student voor de papers masterclass is geslaagd.

Studie start op

1-4-2017

Prof. Dr. M.J. Tangali

Dr. I. Acheampong, MBA

Drs. T. Starke, RBFaculty

E-learning:€ 1.800,- (of 9 x € 220)

Inschrijfgeld: € 100,-

Studieboeken: € 350,-

MPS diploma examen: € 500,-


Optioneel:

De kandidaat kan ook een internationale diplomawaardering aanvragen bij Stg NIRI. Deze waardering wordt gemaakt op basis van de Nuffic richtlijnen. Kosten € 300,-


Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Fees

Kennis, inzicht, vaardigheden en attitude vergroot de kwaliteit van het leven in vele opzichten.

Downloads