Copyright © 2018 all rights reserved and powered by MBS. Studievoorwaarden | Privacyverklaring

Mediena Business School Business management opleidingen Volg ons:

Zoek een opleiding, cursus of dienst.

Home

Telefoon 084 0036293

Home Over MBS Opleidingen

Doelgroepen


Leerprogramma


Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De lessen zijn als e-Learning en klassikaal vorm beschikbaar. De lessen worden met Powerpoint en video ondersteund. Bij de keuze voor e-Learning maakt de deelnemer uitwerkingen van de opgegeven praktijkcasussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. In de lesplanner staan meer details. Deze onderwijsvormen maken het mogelijk om te leren wanneer het u uitkomt. De klassikaal opleiding is op de donderdagavond in Amsterdam Zuidoost. Lestijden zijn van 18:00 - 21:00 uur. Wij kunnen deze cursus ook in company klassikaal organiseren. Neem daarvoor contact op met de administratie.


Studieduur, studielast en start


Toelatingseis: Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel adviseren wij u om eerst het diploma Nemas Middle Management® te halen.


Niveau diploma: het niveau is Hbo.


Examen: het examen wordt afgelegd bij de Associatie voor Examinering. Het examen bestaat uit een flexibel online examen en een scriptie. Meer informatie staat op de website van de Associatie.


Vervolgstudie(s) aan de MBS Business School is onder andere:


Nemas Human Resource Management

Als personeelsmanager hebt u een echte spilfunctie binnen de organisatie. U dient zowel het management als de medewerkers. Na het afronden van Nemas® HRM kunt u de beschikbare HR-instrumenten toetsen en personeelsvraagstukken interpreteren. Ook op het gebied van werving & selectie, personeelsontwikkeling en –begeleiding, beloning en diversiteit kunt u op advies- en managementniveau acteren


E-learning: € 350,-

Klassikaal € 950,- (betalen in 4 termijnen kan: 4 x € 261,-)


Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboeken: € 100,-

Examen: raadpleeg de Associatie.

Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kosten

Schriftelijk aanmelden voor een opleiding? Download hier het formulier.

Online inschrijven