Copyright © 2018 all rights reserved and powered by MBS. Studievoorwaarden | Privacyverklaring

Mediena Business School Business management opleidingen Volg ons:

Zoek een opleiding, cursus of dienst.

Home

Telefoon 084 0036293

Home Over MBS Opleidingen

Doelgroep: (aankomend) commerciële buitendienstfunctionaris en de professionele verkoper die wil werken in de small business en retail management.


Leerprogramma


Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De lessen zijn als e-Learning en klassikaal vorm beschikbaar. De lessen worden met Powerpoint en video ondersteund. Bij de keuze voor e-Learning maakt de deelnemer uitwerkingen van de opgegeven praktijkcasussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. In de lesplanner staan meer details. Deze onderwijsvormen maken het mogelijk om te leren wanneer het u uitkomt. De klassikaal opleiding is op de woensdag in Amsterdam Zuidoost. Lestijden zijn van 09:30 -12:30 uur.

Wij kunnen deze cursus ook incompany klassikaal organiseren. Neem daarvoor contact op met de administratie.


Studieduur, studielast en start


Toelatingseis: Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Advies is het Havo, Nemas Basiskennis Management of gelijkwaardig professional diploma.


Niveau diploma: niveau van het NIMA Sales A examen is vastgesteld op EQF niveau 4. Dat is vergelijkbaar met Mbo-4 niveau.


Examen: het NIMA Sales A examen bestaat uit twee modules, namelijk A1 en A2. Het diploma wordt alleen uitgereikt aan kandidaten die geslaagd zijn voor beide modules. De kandidaat kan zelf bepalen in welke volgorde het examen van de modules worden afgelegd. Meer informatie staat op de website van de Associatie.


Vervolgstudie(s) aan de MBS Business School zijn onder andere:

NIMA Sales A

Het NIMA Sales A diploma biedt kandidaten een universele verkoopvaardigheid. Zij kunnen in elke branche op operationeel verkoop-niveau werken. Met het diploma NIMA Sales A kunt u werken als professioneel verkoper op sales- of commerciële afdelingen. Van middenkleinbedrijf tot grote multinationals. Profit of non-profit en in verschillende marktsegmenten zoals retail en business-to-business.

E-learning: € 275,-

Klassikaal € 650,-

Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboek: € 50,-

Examen: raadpleeg de Associatie.

Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kosten

Schriftelijk aanmelden voor een opleiding? Download hier het formulier.

Online inschrijven