Copyright © 2018 all rights reserved and powered by MBS. Studievoorwaarden | Privacyverklaring

Mediena Business School Business management opleidingen Volg ons:

Zoek een opleiding, cursus of dienst.

Home

Telefoon 084 0036293

Home Over MBS Opleidingen

Doelgroep

Het NIMA Sales B examen is bedoeld voor personen die leiding geven aan (een gedeelte van) een verkoopapparaat. Zij zijn betrokken bij het opstellen van het verkoopplan en moeten dit ook uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan accountmanagers, verkoopleiders, areamanagers, managers buitendienst, commerciële teamleiders en productmanagers.


Leerprogramma


Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De lessen zijn als e-Learning vorm beschikbaar. De lessen worden met Powerpoint en video ondersteund. Bij de keuze voor e-Learning maakt de deelnemer uitwerkingen van de opgegeven praktijkcasussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. In de lesplanner staan meer details. Deze onderwijsvormen maken het mogelijk om te leren wanneer het u uitkomt. Wij kunnen deze cursus ook in company klassikaal organiseren. Neem daarvoor contact op met de administratie.


Studieduur, studielast en start


Toelatingseis: NIMA Sales B kent geen toelatingseisen. Wel zijn er toelatingsrichtlijnen om zelf in te kunnen schatten of u kunt deelnemen aan het examen. Advies is het NIMA Sales A, Nemas Middle Management of gelijkwaardig professional diploma.


Niveau diploma: het diploma NIMA Sales B heeft het niveau HBO.


Examen: NIMA Sales B Accountmanager bestaat uit een schriftelijk (NIMA Sales B1) en een mondeling (NIMA Sales B2) examen. Meer informatie staat op de website van de Associatie en NIMA.


Vervolgstudie(s) aan de MBS Business School is onder andere:

NIMA Sales B Accountmanager

NIMA Sales B gediplomeerden werken vaak als accountmanager in verschillende organisatietypes zowel in klein-, midden- als grote (multinational) ondernemingen. Dit kunnen zowel commerciële als non-profit organisaties zijn die in verschillende marktsegmenten actief zijn zoals de consumentenmarkt, dienstenmarkt en business-to-business. Vooral voor de accountmanager die een zwaardere (leidinggevende) accountmanagementfunctie ambieert, is NIMA Sales B zeer geschikt.

E-learning: € 475,-

Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboeken: € 50,-

Examen: raadpleeg de Associatie.

Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kosten

Schriftelijk aanmelden voor een opleiding? Download hier het formulier.

Online inschrijven