MBS is an international School for Business and Management Studies

Copyright © 2013-2017 All rights reserved. Studievoorwaarden

Correspondentieadres

Bijlmerdreef 1092

1103 JT Amsterdam Zuidoost

E-mail: mail@sobm.nl

Volg ons op social media

Print
Home Over ons Student Opleidingen Research Training Gallery Events

Bezoekkantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Telefoon 084 0036293


MBO

MBS

NIMA Sales A
Het NIMA Sales A Diploma biedt kandidaten een universele verkoopvaardigheid. Zij kunnen in elke branche op operationeel verkoopniveau werken. Met het diploma NIMA Sales A kunt u werken als professioneel verkoper op sales- of commerciële afdelingen. Van middenkleinbedrijf tot grote multinationals. Profit of non-profit en in verschillende marktsegmenten zoals retail en business-to-business

.

Doelgroep: (aankomend) commerciële buitendienstfunctionaris en de professionele verkoper die wil werken in de small business en retail management.

Leerprogramma NIMA Sales I en II

Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De lessen zijn als e-Learning vorm beschikbaar. De lessen worden met Powerpoint en video ondersteund. Bij de keuze voor e-Learning maakt de deelnemer uitwerkingen van de opgegeven praktijkcasussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. In de lesplanner staan meer details. Deze onderwijsvormen maken het mogelijk om te leren wanneer het u uitkomt.

Wij kunnen deze cursus ook incompany klassikaal organiseren. Neem daarvoor contact op met de administratie.

Studieduur, studielast en start

Toelatingseis: Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Advies is het Havo, Nemas Basiskennis Management of gelijkwaardig professional diploma.

Niveau diploma: niveau van het NIMA Sales A examen is vastgesteld op EQF niveau 4. Dat is vergelijkbaar met Mbo-4 niveau.

Examen: het NIMA Sales A examen bestaat uit twee modules, namelijk A1 en A2. Het diploma wordt alleen uitgereikt aan kandidaten die geslaagd zijn voor beide modules. De kandidaat kan zelf bepalen in welke volgorde de beide modules worden afgelegd.

De NIMA Sales A1 module wordt schriftelijk afgenomen in twee uur. Met vijfenveertig meerkeuzevragen worden theoretische kennis, inzicht en rekenvaardigheden getoetst. De NIMA Sales A2 module is een mondelinge toets waarin de praktische vaardigheden van een verkoopgesprek worden getoetst. De kandidaat moet op basis van gegeven input een gestructureerd behoeftegericht verkoopgesprek kunnen voeren. Het examen wordt sinds 2015 afgelegd bij de Associatie voor Examinering. Meer informatie staat op de website van de Associatie.

Vervolgstudie(s) aan de MBS Business School zijn onder andere:

Kennis, inzicht, vaardigheden en attitude vergroot de kwaliteit van het leven in vele opzichten.

E-learning digitale klas start dagelijks

Incompany opleiden is ook mogelijk


E-learning: € 275,-

Klassikaal € 650,-

Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboeken: € 50,-

Examen: raadpleeg de Associatie.


Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kosten