MBS is an international School for Islamic, Business and Management Studies

Copyright © 2013-2017 All rights reserved. Studievoorwaarden

Correspondentieadres

Bijlmerdreef 1092

1103 JT Amsterdam Zuidoost

E-mail: info@sobm.nl

Volg ons op social media

Print
Home Over ons Student Opleidingen USA Programs Training Gallery Events

Bezoekkantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Telefoon 084 0036293


MBO

MBS

NIMA Sales AHet NIMA Sales A Diploma biedt kandidaten een universele verkoopvaardigheid. Zij kunnen in elke branche op operationeel verkoopniveau werken. Met het diploma NIMA Sales A kunt u werken als professioneel verkoper op sales- of commerciële afdelingen. Van middenkleinbedrijf tot grote multinationals. Profit of non-profit en in verschillende marktsegmenten zoals retail en business-to-business

.


Doelgroep: (aankomend) commerciële buitendienstfunctionaris en de professionele verkoper die wil werken in de small business en retail management.

Leerprogramma

Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De lessen zijn in zowel klassikaal als e-Learning vorm mogelijk. Bij de keuze voor e-Learning maakt de deelnemer wekelijks uitwerkingen van de casussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. Deze onderwijsvormen maken het mogelijk om te leren wanneer het u uitkomt.

De lesplaats is Amsterdam. De lestijden voor klassikaal les zijn zowel in de avond als op zaterdagochtend. In de lesplanner is aangegeven wanneer de lesbijeenkomsten zijn gepland. Eventueel kunt u in overleg een ander moment kiezen om deze lesbijeenkomsten te volgen. Dit is echter afhankelijk van de beschikbaarheid.

Ook is het mogelijk deze cursus als incompany cursus te organiseren. Neem daarvoor met ons contact op.

Studieduur, studielast en start

Toelatingseis: Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Advies is het Havo, Nemas Basiskennis Management of gelijkwaardig professional diploma.

Niveau diploma: niveau van het NIMA Sales A examen is vastgesteld op EQF niveau 4. Dat is vergelijkbaar met Mbo-4 niveau.

Examen: het NIMA Sales A examen bestaat uit twee modules, namelijk A1 en A2. Het diploma wordt alleen uitgereikt aan kandidaten die geslaagd zijn voor beide modules. De kandidaat kan zelf bepalen in welke volgorde de beide modules worden afgelegd.

De NIMA Sales A1 module wordt schriftelijk afgenomen in twee uur. Met vijfenveertig meerkeuzevragen worden theoretische kennis, inzicht en rekenvaardigheden getoetst. De NIMA Sales A2 module is een mondelinge toets waarin de praktische vaardigheden van een verkoopgesprek worden getoetst. De kandidaat moet op basis van gegeven input een gestructureerd behoeftegericht verkoopgesprek kunnen voeren. Het examen wordt sinds 2015 afgelegd bij de Associatie voor Examinering. Meer informatie staat op de website van de Associatie.

Vervolgstudie(s) aan de Mediena Business School zijn onder andere:

Kennis, inzicht, vaardigheden en attitude vergroot de kwaliteit van het leven in vele opzichten.

Cursus klassikaal en blended start op

Zaterdagochted 1-4-2017.

Prof. Dr. M.J. Tangali

Mw. M. Keer


Docenten

Klassikaal: € 750 (in termijnen 3x € 280)

E-learning: € 275,-

Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboek: € 60,-

Arrangement Amsterdam: nihil

Leslocatie: ROC College Amsterdam.

Examen: raadpleeg de Associatie.


Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kosten

MBO cursus aanmeldingsformulier