MBS is an international School for Islamic, Business and Management Studies

Copyright © 2013-2017 All rights reserved. Studievoorwaarden

Correspondentieadres

Bijlmerdreef 1092

1103 JT Amsterdam Zuidoost

E-mail: info@sobm.nl

Volg ons op social media

Print
Home Over ons Student Opleidingen USA Programs Training Gallery Events

Bezoekkantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Telefoon 084 0036293


MBO

MBS

NIMA Sales B AccountmanagerNIMA Sales B gediplomeerden werken vaak als accountmanager of verkoopleider in verschillende organisatietypes zowel in klein-, midden- als grote (multinational) ondernemingen. Dit kunnen zowel commerciële als non-profit organisaties zijn die in verschillende marktsegmenten actief zijn zoals de consumentenmarkt, dienstenmarkt en business-to-business. Vooral voor de accountmanager die een zwaardere (leidinggevende) accountmanagementfunctie ambieert, is NIMA Sales B zeer geschikt. Daarnaast is de salesmanager in staat om een verkoopplan op te stellen en uit te voeren, en leiding te geven aan een verkoopapparaat. Deze opleiding besteedt veel aandacht aan verkoopstrategieën, timemanagement, verkoopmanagement en coaching. Je krijgt inzicht in de organisatie van de verkoop.


Doelgroep

Het NIMA Sales B Examen is bedoeld voor personen die leiding geven aan (een gedeelte van) een verkoopapparaat. Zij zijn betrokken bij het opstellen van het verkoopplan en moeten dit ook uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan accountmanagers, verkoopleiders, areamanagers, managers buitendienst, commerciële teamleiders en productmanagers.

Leerprogramma

Onderwijsvorm, lesplaatsen en tijden

De lessen zijn in zowel klassikaal als e-Learning vorm mogelijk. Bij de keuze voor e-Learning maakt de deelnemer wekelijks uitwerkingen van de casussen die voor correctie naar de studentenadministratie worden gemaild. Deze onderwijsvormen maken het mogelijk om te leren wanneer het u uitkomt.

De lesplaats is Amsterdam. De lestijden voor klassikaal les zijn zowel in de avond als op zaterdagochtend. In de lesplanner is aangegeven wanneer de lesbijeenkomsten zijn gepland. Eventueel kunt u in overleg een ander moment kiezen om deze lesbijeenkomsten te volgen. Dit is echter afhankelijk van de beschikbaarheid.

Studieduur, studielast en start

Toelatingseis: NIMA Sales B kent geen toelatingseisen. Wel zijn er toelatingsrichtlijnen om zelf in te kunnen schatten of u kunt deelnemen aan het examen. Advies is het NIMA Sales A, Nemas Middle Management of gelijkwaardig professional diploma.

Niveau diploma: het diploma NIMA Sales B heeft het niveau HBO.

Examen: NIMA Sales B Accountmanager bestaat uit een schriftelijk (NIMA Sales B1) en een mondeling (NIMA Sales B2) examen. De kandidaat kiest binnen beide modules een specialiteit: Accountmanager of Verkoopleider. Het diploma wordt alleen uitgereikt aan kandidaten die geslaagd zijn voor beide examenmodules. Meer informatie staat op de website van de Associatie en NIMA.

Vervolgstudie(s) aan de Mediena Business School is onder andere:

Kennis, inzicht, vaardigheden en attitude vergroot de kwaliteit van het leven in vele opzichten.

Cursus klassikaal en blended start op

zaterdagochtend 1-4-2017

Prof. Dr. M.J. Tangali

Prof. I. Acheampong, MBA


Docenten

Klassikaal: € 1.500 (in termijnen 9x € 180)

E-learning: € 475,-

Inschrijfgeld: € 50,-

Studieboeken: € 150,-

Arrangement Amsterdam: nihil

Leslocatie: ROC College Amsterdam

Examen: raadpleeg de Associatie.


Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kosten

HBO cursus aanmeldingsformulier