Copyright © 2018 all rights reserved and powered by MBS. Studievoorwaarden | Privacyverklaring

Mediena Business School Business management opleidingen Volg ons:

Zoek een opleiding, cursus of dienst.

Home

Telefoon 084 0036293

Home Over MBS Opleidingen

U bent veelzijdig, zorgvuldig en u houdt van afwisseling. Als secretarieel-administratief medewerker wilt u op kantoor zo efficënt mogelijk uw werk doen. Met deze verschillende diploma's bent u breed opgeleid in administratieve vaardigheden, computervaardigheden en taalbeheersing.


Associatiediploma Secretariaatspraktijk

Met het Associatiediploma Secretariaatspraktijk hebt u deze taken goed in de vingers. U kunt omgaan met een papieren en met een elektronische agenda. Door afspraken vast te leggen en te bewaken ondersteunt u de manager in zijn dagelijkse werk. Bij het organiseren van bijeenkomsten komt veel kijken, zoals het boeken van locaties en het opstellen van een agenda. Met dit diploma hebt u de kennis om deze taken te vervullen.


Praktijkdiploma Directiesecretaresse

Als directiesecretaresse geeft u uw directie, manager of managementteam voortdurend inzicht in de voortgang van de werkzaamheden. U adviseert uw leidinggevende(n) en draagt oplossingen aan voor problemen. Het administratief ordenen en vastleggen van gegevens? Dat hoort bij uw takenpakket. Net als het opstellen van een administratief plan voor de coördinatie en organisatie van de activiteiten.


Dat geen dag hetzelfde is, is voor u geen probleem. U reageert op verzoeken en klachten, onderhoudt contacten met klanten of organisaties. U bent communicatief, sociaal zeer vaardig, een zelfstandige werker en kunt goed coördineren. Tot slot houdt u grip op de informatiestromen en kent u de nodige systemen en pakketten. U bent de vraagbaak voor specifieke (software)toepassingen. Kortom: met het Praktijkdiploma Directiesecretaresse hebt u de juiste bagage voor deze uitdagende en zeer afwisselende functie!

Secretariële opleidingen

Secretariaatspraktijk

Management Assistent

Communicatie en ManagementOns aanbod aan  secretaresse opleidingen